Inscripcions

Per a participar a la cursa és obligatori inscriure’s prèviament. És imprescindible indicar la Universitat que es vol representar i la talla de samarreta.

Preus

· 8 € IVA inclòs (amb xip groc)
· 10 € IVA inclòs (amb xip al dorsal)

L’ús de xip és obligatori.

Formulari d'inscripció

Les inscripcions estan tancades:

· COMPROVANT D’INSCRIPCIÓ

El plaç d’inscripcions finalitzarà el dia 27 de febrer de 2018 a les 23:59 hores.

Informació d’interès
1. La inscripció a la cursa requereix necessàriament l’acceptació del reglament de la cursa.
2. Als efectes de fer les inscripcions per a poder organitzar la cursa, Gaudium Sports, o l’empresa que subcontracti a aquests efectes, recollirà les dades personals necessàries de tots els Participants.
3. El Participant té el dret d’accedir a aquests fitxers a l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’organització de la Unirun (Unirun. Gaudium Sports. Alcolea 74, 08014 Barcelona).
4. Per raó dels interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Unirun (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc.) i mitjançant qualsevol canal de comunicació (Internet, publicitat escrita, estàtica, etc.) i sense límit temporal, els participants inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.
5. Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius i per a la promoció de la Unirun. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat o exercitar qualsevol dels drets esmentats.
6. Els Participants consenteixen i accepten la cessió d’imatges de la cursa a Gaudium Sports i a tercers vinculats a la cursa , per a que les puguin utilizar per temps il.limitat i per a tot el món, per a publicitar la cursa i els productes comercialitzats per les empreses participants i vinculades a la Unirun.
7. Els participants autoritzen expressament l’enviament de comunicacions publicitàries o promocionals dels patrocinadors de l’esdeveniment o de l’organitzador, per correu electrònic o altres medis de comunicació electrònica equivalent.
8. El destinatari dels correus promocionals podrá oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals i disposarà d’una adreça electrònica vàlida que s’inclourà a cada comunicació, on podrà exercitar el seu dret d’oposició.