La quarta edició de la Unirun 2018, tot un èxit

Més de 4.200 participants han pres part a la quarta edició de la Unirun, celebrada aquest matí sobre una distància de 6.779 metres, amb sortida i arribada al Parc del Fòrum. El guanyador de la prova masculina ha estat Carles Castillejo, que defensava els colors de la Universitat Autònoma de Barcelona (21:01), mentre que la primera dona en creuar la meta ha estat la corredora de la Universitat de Girona, Irene Batlle (25:01).

La segona i la tercera posició en categoria masculina han correspost a Alejandro Rodríguez (21:14), que vestia els colors de la UOC, i Mohamed Azzouz de la UB (21:18) respectivament. I en categoria femenina, a les corredores Mireia Guarner de la UB (25: 14) i Marina Bagur de la UB (25:42).

La prova, impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, organitzada per Gaudium Sports i patrocinada per adidas, ha transcorregut en un ambient esportiu alhora que festiu. Les samarretes, amb les tres bandes d’adidas i el logotip de cada Universitat, han envaït el circuit de La Cursa de les 12 Universitats catalanes, que ha transcorregut pel litoral del Districte de Sant Martí i de Sant Adrià de Besòs.

La copa de campions de la Unirun 2018 ha anat a parar, per quart any consecutiu, a la Universitat de Barcelona (216 punts). La Universitat Pompeu Fabra, 2a (574 punts) i la Universitat Politècnica de Catalunya, 3a (1.022 punts) han ocupat les altres dues places de podi.

Classificació general Universitats: UB – UPF– UPC – UAB – URL – UOC – URV – UIC – UVIC – UdL – UdG – UAOCEU