Tothom pot participar a la Unirun

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 4 de març la quarta edició de la Unirun, la cursa atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari. La prova va néixer de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari) i de Gaudium Sports el 2014.

Tenint com a referent la clàssica Regata Cambridge-Oxford, la competició anual de rem entre les prestigioses Universitats angleses, la Unirun implica a les 12 Universitats Catalanes en una competició de running popular.

La participació està oberta a tothom. Poden participar alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, simpatitzants o familiars vinculats a alguna de les Universitats catalanes. L’edat mínima d’inscripció correspon als nascuts/des l’any 2001.

A més de la classificació individual, hi ha una competició entre Universitats. A l’inscriure’s, el corredor/a s’ha d’identificar amb una de les 12 Universitats catalanes.

La Unirun es disputa en un circuit molt atractiu que transcorre pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Port Fòrum i la Platja de la Pau de Sant Adrià de Besòs. El recorregut és de 6.779 metres, igualant la distància de la clàssica anglesa de rem.